Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Στην Audio Visual Enterprises S.A.

Το 2ο επιχειρηματικό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρεία FTSE-SMALL CAP/80 απέσπασε η AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A. στην απονομή των επιχειρηματικών βραβείων ΧΡΗΜΑ 2006.

Τα βραβεία απονέμονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, με στόχο την προβολή επιχειρήσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου Euromoney Conference, με θέμα “Greece 2006: A Gateway for Business”.

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης αποτελούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις και τα αποτελέσματα των εταιρειών, καθώς και η στάση τους απέναντι στο επενδυτικό κοινό. Η αξιολόγηση γίνεται από το ευρύ επενδυτικό κοινό και στελέχη της αγοράς  ενώ το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καταρτίζει την λίστα υποψηφίων.

H απονομή έγινε από τον ο κ. Κωνσταντίνο Ουζούνη, Διευθύνων Σύμβουλο της Μεταχόλντιγκ Α.Ε. και εκδότη του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ».Το βραβείο για λογαριασμό της AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A.παρέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου, κ. Απόστολος Βούλγαρης, o οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βράβευση και όπως τόνισε, αυτή εκλαμβάνεται ως επισφράγιση τής μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.

 

 

 

 

Απεικόνιση του Βραβείου

    

 

 

 

Από αριστερά: ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης εκδότης του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», ο κ. Απόστολος Βούλγαρης, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου της Audio Visual, και ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης