Συνεργασία της εταιρείας EGGWAVE SA, μέλος του Ομίλου Audio Visual Enterprises SA, με την εταιρεία Universal Μusic Productions

ΟΜΙΛΟΣ AUDIO VISUAL

Η Eggwave S.A., μέλος του ομίλου της Audio Visual Enterprises S.A.,  φέρνει στην Ελλάδα την μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο των Music Libraries, την Universal Music Productions.

Η Universal Music Publishing Group είναι η μεγαλύτερη εκδοτική μουσική εταιρία στον κόσμο. Εδρεύει  στο Los Angeles και έχει γραφεία σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η εταιρία Universal Music Productions αποτελεί μέλος του συγκροτήματος της UMPG.

Δεκάδες χιλιάδες μουσικά κομμάτια απαρτίζουν τα labels που εκπροσωπεί, Atmospere, Best 4, Bruton, Chappell, Connect, Firstcome, Galerie, Killer Tracks, Koka, Lo Editions, Mastersource, Match, Noise Pump Music, UBM, Vitamin A.

Η Eggwave S.A., έρχεται να καλύψει ακόμα και τα πλέον απαιτητικά ζητούμενα  που αφορούν σε premium μουσικές για διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής, και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μέσα από άμεσες και απλές διαδικασίες αναζήτησης και επιλογής η Eggwave S.A.  προσφέρει πρωτοπόρες λύσεις σε ζητούμενα  για μουσικά premium libraries. Τα προσφερόμενα μουσικά κομμάτια της μεγάλης συλλογής  θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα προσφέρουν ξεχωριστή ποιότητα και διαφοροποίηση για κάθε είδους παραγωγές και projects.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης