Συνεργασία με ZEGETRON ΑΕ

Η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (AUDIO VISUAL ENTERPRISES SA) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας με την εταιρεία ZEGETRON ΑΕ σχετικά με τη διάθεση προϊόντων της τελευταίας.
 Η AUDIO VISUAL ENTERPRISES SA αυτή τη στιγμή, με τη διεύρυνση των εργασιών της, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο της ψυχαγωγίας. Πρόκειται να διανέμει σε διάφορα σημεία διανομής τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ZEGETRON ΑΕ στην Ελλάδα και στους τρεις τομείς των δραστηριοτήτων της, στο χώρο των video games με τις εταιρείες Sega, Konami, THQ, Bethesda και Warner, στο χώρο των περιφερειακών με τις εταιρείες Razer και τη  Thrustmaster  και στο χώρο των συσκευών πλοήγησης με τις εταιρείες  Mio Technology Navman.
Η AUDIO VISUAL ENTERPRISES SA κατέχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στον κλάδο της ψυχαγωγίας θα διαθέσει τα προϊόντα της ZEGETRON ΑΕ στο δίκτυο συνεργατών της, με στόχο στα σημεία διανομής της να δημιουργηθούν, πλέον των υφισταμένων και νέα καταστήματα ψυχαγωγίας και multimedia.
Διαβάστε επίσης
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης