Συμμετοχή της AVE στη σύσταση νέας εταιρείας

Η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι στην από 17-01-2007 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφασίστηκε η συμμετοχή της εταιρείας στη σύσταση νέας εταιρείας. Ειδικότερα, η ημετέρα εταιρεία αποφάσισε να συμμετάσχει στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΙΑΝΟΜΗΣ) ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «DIGITAL AGE DISTRIBUTION» ή και με οποιαδήποτε  άλλη επωνυμία, με έδρα το Δήμο Αμαρουσίου, και σκοπό, μεταξύ των άλλων την ανάπτυξη, παροχή και διάθεση υπηρεσιών προηγμένων ηλεκτρονικών πολυμεσικών εφαρμογών (εικόνας, ήχου και δεδομένων) προς τελικούς χρήστες (ιδιώτες, επιχειρήσεις,, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου ως και Δημόσιες Υπηρεσίες) – δια μέσου κάθε μορφής τηλεπικοινωνιακού δικτύου (συμπεριλαμβανομένων των επίγειων, δορυφορικών, καλωδιακών, γραμμών DSL, προηγμένων  ευρυζωνικών ζωνών, διαδικτύου κλπ) – σε διάφορους τομείς, και με οποιουσδήποτε  άλλους σκοπούς, με χρονική διάρκεια 50 έτη, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο από  Ευρώ διακόσιες χιλιάδες (€ 200.000) διαιρούμενο σε εκατό χιλιάδες (100.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ δύο (€ 2) η κάθε μία.


Στην ως ανω εταιρεία θα συμμετέχουν: (α) η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.» κατά ποσοστό 40% (β) η «REAL CONSULTING AND OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά ποσοστό 25%, και (γ) η «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ανώνυμη Εταιρεία» κατά ποσοστό  35%.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης