Συμμετοχή σε σύσταση νέας εταιρείας

Σύμφωνα με τις διατάξεις των υπ’ αριθμ. 5/204/2000 όπως ισχύει και 3/347/2005 Αποφάσεων του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η Εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικής διανομής στη Μέση Ανατολή και μέλος του ομίλου G. VINCENTI AND SONS SAL, Τα δύο μέρη προχωρούν στην σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ITALIA FILM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ  και διακριτικό τίτλο ITALIA FILM AE στην οποία η ημετέρα εταιρεία θα συμμετέχει με ποσοστό 25% στο καταβεβλημένο κεφάλαιο, ύψους εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.  Οι βασικοί στόχοι της υπό σύσταση, εταιρείας είναι αφενός η εξασφάλιση και η συμφέρουσα αγορά των δικαιωμάτων ιδιαίτερα σημαντικών και μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, πράγμα που εγγυώνται η επενδυτική θέση και οι σχέσεις της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL με τις διεθνείς εταιρείες παραγωγής και αφετέρου η εκμετάλλευσή των αντίστοιχα στην Ελλάδα και Κύπρο, κάτι που εγγυώνται η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, και η θέση της εταιρείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην ελληνική αγορά.

Oι επικεφαλής των δύο εταιρειών κύριοι Joseph Vincenti της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL και Χάρυ Αντωνόπουλος της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ εκτιμούν ότι η καινούργια εταιρεία θα έχει άμεσα επιτυχή αποτελέσματα στον χώρο της ψυχαγωγίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης