Συμφωνία AVE- ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των υπ’ αριθμ. 5/204/2000 όπως ισχύει και 3/347/2005 Αποφάσεων του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η Εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό το εξής:

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο πλαίσιο της προσπάθειας επέκτασης των δραστηριοτήτων της στο χώρο της ψυχαγωγίας – διασκέδασης, καθώς και στον χώρο των online & offline ψυχαγωγικών παιχνιδιών, συμφώνησε κατ΄αρχήν  με την εταιρεία ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ τη συμμετοχή της σε ποσοστό 50% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας  INTERNATIONAL GAMING AND ENTERΝTAINMENT, με διακριτικό τίτλο IGE Α.Ε,  στην οποία η ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ κατέχει το 100% , μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου  (με παραίτηση της ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ).

Η ανωτέρω εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στο entertainment καθώς και στο χώρο των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα, εστιάζοντας και στις αγορές εκτός Ελλάδος (Βαλκάνια, Τουρκία και Μ. Ανατολή).

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης