Επιχειρηματικές Μονάδες

Teleunicom

teleunicom

Teleunicom

Η Teleunicom ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημά της δραστηριοποιήθηκε στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της, καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Profile της Teleunicom

Είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Sony Smartphones & Accessories, στην Ελληνική αγορά. Τον Απρίλιο του 2017 η εταιρεία ανέλαβε επίσημα την διανομή των Huawei Smartphones και την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Huawei Tablets & Accessories στην Ελλάδα.

  • Πλέον η Teleunicom διαθέτει στην ελληνική αγορά και την κατηγορία laptops της HUAWEI.
  • Επίσης η εταιρεία αντιπροσωπεύει τα brands HUAWEI και SONY και στην Κυπριακή αγορά μέσω της Teleunicom Cyprus.

Συνεργασίες

HUAWEI

Η Huawei είναι ο ηγέτης σε όλες τις πτυχές του AI, καλύπτοντας smartphones, υπολογιστές, tablets, φορητές συσκευές και συσκευές cloud. Η Huawei μέσω των προηγμένων συσκευών της παρέχει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες προς τους καταναλωτές με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις, συνδέοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

SONY

Η ιστορία της LENOVO ξεκίνησε πριν από περισσότερες από τρεις δεκαετίες με μια ομάδα έντεκα μηχανικών στην Κίνα. Σήμερα, αποτελείται από μια ποικιλία ομάδων πρωτοποριακών στοχαστών και πρωτοπόρων σε περισσότερες από 160 χώρες, συνεχώς επαναπροσδιορίζοντας την τεχνολογία και να επιλύουν δύσκολες παγκόσμιες προκλήσεις. Στη LENOVO υπάρχει αφοσίωση στη μετατροπή της εμπειρίας των πελατών της με την τεχνολογία – και πώς, και αυτές, αλληλεπιδρούν με τον κόσμο γύρω μας. Αυτό ονομάζεται Intelligent Transformation. Η LENOVO θέτει τη σκηνή για ό, τι είναι δυνατόν με την τεχνολογία που έχει διαμορφωθεί από την Augmented Intelligence, ικανή να ενισχύσει και να αυξήσει την ανθρώπινη ικανότητα.

Βασικές επιχειρηματικές μονάδες

ige-232x232

IGE

Διανομή videogames, gadgets, laptops, παραδοσιακά παιχνίδια και ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Θυγατρικές επιχειρηματικές μονάδες

global

Globalsat

Η GLOBALSAT A.E. δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογία

power

Power Media Productions

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

ofmart

OfficeΜart

Υποστήριξη και εφοδιασμός γραφείων (B2B), παροχή υπηρεσιών MPS

anadisis

Anadisis Smart Α.Ε

H νεοσυσταθείσα θυγατρική θα  δραστηριοποιηθεί  στο χώρο της παροχής υπηρεσιών.

retail&more-gray

Retail & More Α.Ε.

Tο 2021 η TELEUNICOM A.E. προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της, ιδρύοντας την εταιρεία Retail & More Α.Ε.

Για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης