Επιχειρηματικές Μονάδες

Retail & More Α.Ε.

retail_new_416

Retail & More Α.Ε.

H Retail & More A.E θυγατρική εταιρία της AVE Α.Ε ιδρύθηκε το 2021. Η εταιρία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα, με στόχο την επανεκκίνηση του Brand Carrefour στην Ελλάδα με τη λειτουργία και ανάπτυξη των καταστημάτων λιανικής με την επωνυμία Carrefour καθώς και την προώθηση των προϊόντων Carrefour στην Eλληνική αγορά.
Η επιτυχία της Carrefour στηρίζεται στο δυνατό “know how” του Retail των super markets και του κλάδου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG).
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία θα είναι προσβάσιμα σε όλους σε όλα τα κανάλια διανομής.
Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας την ικανότητα και τη συνεισφορά τους στο σύνολο του οργανισμού και υιοθετώντας στην λειτουργία της την πολυπολιτισμική προσέγγιση, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ευθύνης στο σύνολο των δραστηριότητές της.
Μέσω της εθνικής της παρουσία και την ικανότητα προσαρμογής στα συνεχώς εξελισσόμενα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης, η Retail & More A.E συνεισφέρει στη νέα Προσέγγιση ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στα καταναλωτικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή στις συνεχιζόμενες αλλαγές στη βιομηχανία τροφίμων, στις βιώσιμες πρακτικές καθώς και στις υγιεινές επιλογές τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών.
Στην Carrefour λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και προϋπόθεση για την αποτελεσματική εξυπηρέτησή του, αποτελεί η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία!

Βασικές Επιχειρηματικές Μονάδες

Μία επιχειρηματική μονάδα με δύο θυγατρικές

Θυγατρικές επιχειρηματικές μονάδες

power

Power Media Productions

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

ofmart

OfficeΜart

Υποστήριξη και εφοδιασμός γραφείων (B2B), παροχή υπηρεσιών MPS

Συμμετοχή

new_retail

Retail & More Α.Ε.

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

Για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης