Επιχειρηματικές Μονάδες

IGE

ige-232x232

IGE

Η IGE  ιδρύθηκε στις 14 Ιουνίου του 2011, με σκοπό την αυτόνομη διανομή καταναλωτικών προϊόντων. Η ίδρυση της αποτέλεσε στρατηγική απόφαση της μητρικής εταιρίας της, Dionic S.A., η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1986 και εισήχθη στο Χ.Α.Α το 1999, έχοντας στο ενεργητικό της πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως τη διανομή καταναλωτικών προϊόντων (παιχνίδια, gadgets, κινητά τηλέφωνα, προϊόντα ψυχαγωγίας), εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις, λύσεις Διαδικτύου, κλπ. Μέχρι τη στιγμή της ιδρύσεως της, η IGE S.A. είχε ήδη συνάψει σημαντικές συμφωνίες διανομής τίτλων με τη Sony, τη Microsoft, την Activision, τη 505 Games και τη SteelSeries.

Profile της IGE

Όραμά μας, είναι να είμαστε μια εταιρία με ευρωπαϊκό προφίλ, διεθνών προδιαγραφών, ηγέτης σε πολλαπλούς τομείς της αγοράς. Θέλουμε η IGE να επεκταθεί δυναμικά στην Ελληνική και Βαλκανική περιοχή. Επιδιώκουμε η λειτουργία μας να στηρίζεται στο σεβασμό, την αξιοκρατία, την επιχειρηματική ηθική και δίκαιη μεταχείριση, στην ολική ποιότητα και τις οργανωτικές αρχές. Επιθυμούμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών και των προμηθευτών μας, καθώς και να δρούμε βάσει της κοινωνικής μας ευαισθησίας.

Η φιλοσοφία μας

H IGE είναι μία εταιρία που εστιάζει στο να φέρει πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά μέσα από αξιόπιστους συνεργάτες. Παρακολουθούμε συνεχώς τη διεθνή αγορά και φροντίζουμε να φέρνουμε άμεσα τα νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά, δίνοντας έμφαση στην προσθήκη καινοτόμων προϊόντων. Μέσα από την εμπειρία χρόνων αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και επιτυγχάνουμε να τους ικανοποιούμε άμεσα με αξιόλογα προϊόντα.

Ως IGE  στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, καλύπτοντας αξιόπιστα και ευέλικτα τις ανάγκες της αγοράς στην οποία κινούμαστε. Σεβόμαστε τον ανταγωνισμό αλλά παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας επιβραβεύοντας τις επιτυχίες και τη συνέπεια. Λειτουργούμε μέσα από την ομαδικότητα και αναπτύσσουμε συνέργιες και συνεργασίες μέσω των δραστηριοτήτων του ομίλου μας και των μετόχων του. Ενθαρρύνουμε την αποτελεσματική πρωτοβουλία, που συντελεί στην ανάπτυξη της εταιρίας μας.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που η IGE πλέον έχει γίνει ένα όνομα απόλυτης εμπιστοσύνης, αναγνωρίσιμο τόσο από τους συνεργάτες μας, όσο κι από τελικούς καταναλωτές.

Οι αξίες μας

Στην IGE προχωράμε μπροστά κρατώντας σταθερές τις αξίες μας. Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και της απόδοσής μας, με σκοπό την επίτευξη άριστου επιχειρηματικού αποτελέσματος.

Η εταιρία μας επενδύει στο ανθρώπινο κεφάλαιο, καθώς αναγνωρίζει ότι η επιτυχία στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της και στις ικανότητες των στελεχών της. Λειτουργούμε πάντα με ομαδικό πνεύμα, με επαγγελματισμό και ακεραιότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια στο χώρο εργασίας, στη διαφάνεια και την άψογη επικοινωνία, τόσο εντός της εταιρίας, όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Θυγατρικές επιχειρηματικές μονάδες

global

Globalsat

Η GLOBALSAT A.E. δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας

teleunicom

Teleunicom

Δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

ofmart

OfficeΜart

Υποστήριξη και εφοδιασμός γραφείων (B2B), παροχή υπηρεσιών MPS

power

Power Media Productions

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

anadisis

Anadisis Smart Α.Ε

H νεοσυσταθείσα θυγατρική θα  δραστηριοποιηθεί  στο χώρο της παροχής υπηρεσιών.

retail&more-gray

Retail & More Α.Ε.

Tο 2021 η TELEUNICOM A.E. προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της, ιδρύοντας την εταιρεία Retail & More Α.Ε.

Για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης