Επιχειρηματικές Μονάδες

Globalsat

global

Globalsat

Η GLOBALSAT είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα.

Profile της Globalsat

Συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. Η εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Η μακροχρόνια συνεργασία της με κατασκευαστές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έχουν ηγετική θέση στην αγορά, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει τη GLOBALSAT, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Επιπλέον η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Μέσα από τις υπηρεσίες της η εταιρεία εγγυάται αξιόπιστες λύσεις και δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Οι προϊοντικές λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οθόνες ψηφιακής σήμανσης, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας για εταιρείες, αυτόνομους σταθμούς ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος, ολοκληρωμένες ΙοΤ λύσεις, λύσεις ηλεκτροκίνησης μέσω των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Συνεργασίες

SAMSUNG

Με επίκεντρο καινοτομίες εμπνευσμένες από τους ίδιους τους ανθρώπους, ο στόχος της SAMSUNG πάντοτε είναι να δημιουργεί τις πιο βαθιές αξίες και να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες της. Η SAMSUNG έχει φθάσει στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς smartphone τα τελευταία χρόνια παρέχοντας μια εμπλουτισμένη εμπειρία στον τελικό χρήστη και τις πιο έξυπνες δυνατότητες, εδραιώνοντας την ηγετική θέση της στην αγορά.

LENOVO

Η ιστορία της LENOVO ξεκίνησε πριν από περισσότερες από τρεις δεκαετίες με μια ομάδα έντεκα μηχανικών στην Κίνα. Σήμερα, αποτελείται από μια ποικιλία ομάδων πρωτοποριακών στοχαστών και πρωτοπόρων σε περισσότερες από 160 χώρες, συνεχώς επαναπροσδιορίζοντας την τεχνολογία και να επιλύουν δύσκολες παγκόσμιες προκλήσεις. Στη LENOVO υπάρχει αφοσίωση στη μετατροπή της εμπειρίας των πελατών της με την τεχνολογία – και πώς, και αυτές, αλληλεπιδρούν με τον κόσμο γύρω μας. Αυτό ονομάζεται Intelligent Transformation. Η LENOVO θέτει τη σκηνή για ό, τι είναι δυνατόν με την τεχνολογία που έχει διαμορφωθεί από την Augmented Intelligence, ικανή να ενισχύσει και να αυξήσει την ανθρώπινη ικανότητα.

CELLY

Η CELLY ιδρύθηκε το 1998 στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί πάντα στην ανάπτυξη των προϊόντων με τον ιταλικό χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την CELLY.  Η επιτυχία των προϊόντων της, η ιταλική φινέτσα και η ταχεία αύξηση του μεριδίου αγοράς της κατέστησαν την Celly ένα από τα κορυφαία brand στην κατηγορία αξεσουάρ για smartphones.

GARMIN

Η GARMIN από την είσοδό της στις κατηγορίες Fitness Tracking και Smartwatches  μέχρι και σήμερα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands στην αγορά. Η GARMIN προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες σε επίπεδο εφαρμογών και μουσικής – καθώς και πιο προηγμένες συσκευές για τους  λάτρεις των πιο απαιτητικών αθλημάτων όπως ορειβασία, κολύμβηση, ποδηλασία κλπ. Με επιλογές εξαιρετικής σχεδίασης και υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, η GARMIN στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. Η GLOBALSAT έχει αναλάβει την διανομή και εμπορική διαχείριση της πλήρης γκάμας τεχνολογικών προϊόντων GARMIN στις αλυσίδες Vodafone, Κωτσόβολος, Intersport, Coral, σε συνεργασία με την Digital Tracer που είναι ο επίσημος διανομέας του brand στην Ελλάδα.

PNY

Η PNY Ιδρύθηκε το 1985, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η PNY διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας που εξυπηρετεί καταναλωτές, B2B και OEM παγκοσμίως. Διατίθεται σε περισσότερες από 50 χώρες και εδρεύει σε 20 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Τα προϊόντα της πωλούνται σε μεγάλες εταιρείες λιανικής πώλησης, e-shops, χονδρεμπόρους και διανομείς παγκοσμίως. Η PNY είναι υπερήφανη που διαθέτει προϊόντα συναρμολογημένα στις ΗΠΑ.
Το χαρτοφυλάκιο της PNY περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία μονάδων USB Flash, κάρτες μνήμης Flash, φορητούς φορτιστές PowerPack για smartphone & tablet, αναβαθμίσεις μνήμης PC, μονάδες SSD, καλώδια, προσαρμογείς, κάρτες γραφικών NVIDIA® και προϊόντα μνήμης flash της HP.

FAST GROUP

Ο όμιλος FAST δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καθώς και καταναλωτικών αγαθών ευρείας χρήσης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, οικιακών συσκευών, προϊόντων τηλεπικοινωνιών, εξοπλισμού γραφείου και σπιτιού, ήχου, προϊόντων περιποίησης, βρεφικών προϊόντων, παιχνιδιών στην Ευρώπη. Η GLOBALSAT αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα παρακάτω brands του ομίλου FAST.

SENCOR

Η SENCOR είναι μία εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνέχισε να επεκτείνεται στον τομέα των προϊόντων ήχου. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η SENCOR εξαγοράστηκε από τη FAST, η ποικιλία των προϊόντων επεκτάθηκε σημαντικά.  H SENCOR είναι ένα brand που συνδέει την ιαπωνική παράδοση της τεχνολογίας με τις σύγχρονες τάσεις ενός άνετου τρόπου ζωής. Η γκάμα προϊόντων της SENCOR περιλαμβάνει είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, προϊόντα εικόνας και ήχου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είδη ταξιδίου και camping, καθώς και προϊόντα ψύξης και θέρμανσης.

YENKEE

Η YENKEE εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων καθώς και αξεσουάρ ΙΤ & Gaming. Υπολογιστές, tablets και smartphones αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Τα αξεσουάρ της YENKEE είναι κομψά, μοντέρνα, ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις, ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους.

SAGE

Οι βραβευμένες συσκευές κουζίνας της SAGE, που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν τους ανθρώπους παράγουν το τέλειο αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. Από τις μηχανές εσπρέσο έως τους επεξεργαστές τροφίμων, η καινοτομία σε κάθε συσκευή είναι εμφανής. Τα αρώματα και οι ήχοι του μαγειρέματος αφυπνίζουν τις αισθήσεις και δημιουργούν νέες εμπειρίες. Μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας, τις στιγμές που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η SAGE είναι στην κορυφή.

LAMART

Η FAST προκειμένου να επιτύχει την βέλτιστη ποιότητα στα προϊόντα μαγειρικής συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης σεφ, Piere Lamart. Έτσι δημιουργήσανε από κοινού το brand LAMART. Τα προϊόντα είναι τα ίδια που χρησιμοποιεί ο ευρηματικός σεφ Piere Lamart και η ποιότητά τους καθώς και η αποτελεσματικότητά τους, είναι αδιαμφισβήτητες. Το προϊοντικό PORTFOLIO Lamart περιλαμβάνει κατσαρόλες και σκεύη μαγειρέματος και ζαχαροπλαστικής, μαχαιρικά είδη, καθώς και άλλα είδη σπιτιού με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

BUXTON

To brand BUXTON κατάφερε να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς των premium ακουστικών σε πιο προσιτές τιμές. Η αληθινή και ζωντανή αναπαραγωγή ήχου και η δυναμική των ακουστικών ξεπερνούν τις απαιτήσεις. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός τους και η χρήση ποιοτικών υλικών καθιστούν τα ακουστικά BUXTON ένα εξαιρετικό προϊόν. Διαθέτουν εκλεπτυσμένη εργονομία και άνετη εφαρμογή

FIELDMANN

Η FIELDMANΝ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χειρός και αξεσουάρ, εξαρτημάτων ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων κήπου και σπιτιού  τόσο για DIY χρήστες όσο και για επαγγελματίες τεχνίτες. Η FIELDMANΝ σχεδιάζει και κατασκευάζει εργαλεία που είναι εργονομικά, ασφαλή, εύκολα στη χρήση και παρέχουν μέγιστη άνεση κατά την εργασία στον κήπο, στο σπίτι ή ακόμα και στο προσωπικό σας εργαστήρι. Ο στόχος της FIELDMANΝ είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες τάσεις και ακολουθούν τις εργονομικές απαιτήσεις.

RETLUX

Η νέα γενιά λαμπτήρων LED της RETLUX είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πλήρως τους κλασικούς λαμπτήρες. Οι λαμπτήρες LED RETLUX υποκαθιστούν τις λάμπες αλογόνου ή τους κλασικούς λαμπτήρες. Πέραν της καλύτερης ποιότητας φωτισμού, οι λαμπτήρες RETLUX σας προσφέρουν και ενεργειακή οικονομία χάρη στην πολύ χαμηλή κατανάλωσή τους.

BUDDY TOYS

Χάρη στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια, τα παιχνίδια BUDDY TOYS κέρδισαν τη θέση τους στην ευρωπαϊκή αγορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τα παιχνίδια δίνουν έμφαση στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ποικιλία. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας. Τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για ενήλικες.

BAYBY

Το προϊόντα BAYBY διαθέτουν πρωτότυπο σχεδιασμό και είναι ποιοτικά, προσφέροντας στους γονείς άνεση και ευκολία στη χρήση. Είναι απολύτως ασφαλή και μη-τοξικά, καθώς διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας για μικρά παιδιά (χωρίς δισφαινόλη Α και άλλες τοξικές ουσίες) και έχουν δοκιμαστεί από τα εργαστήρια της TÜV.

STELL

Από το 2005 και έπειτα που οι τηλεοράσεις ξεκίνησαν να είναι επίπεδες γεννήθηκε η ανάγκη για το εντοιχισμό τους. Το brand STELL διαθέτει βάσεις για όλες τις τηλεοράσεις ανεξαρτήτως ιντσών ή brand. Οι βάσεις είναι είτε εντοιχιζόμενες, είτε επιτραπέζιες, είτε επιδαπέδιες. Πλέον η STELL διαθέτει και βάσεις για υπολογιστές και  tablets.

Βασικές επιχειρηματικές μονάδες

ige-232x232

IGE

Διανομή videogames, gadgets, laptops, παραδοσιακά παιχνίδια και ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Θυγατρικές επιχειρηματικές μονάδες

teleunicom

Teleunicom

Δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

power

Power Media Productions

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

ofmart

OfficeΜart

Υποστήριξη και εφοδιασμός γραφείων (B2B), παροχή υπηρεσιών MPS

anadisis

Anadisis Smart Α.Ε

H νεοσυσταθείσα θυγατρική θα  δραστηριοποιηθεί  στο χώρο της παροχής υπηρεσιών.

retail&more-gray

Retail & More Α.Ε.

Tο 2021 η TELEUNICOM A.E. προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της, ιδρύοντας την εταιρεία Retail & More Α.Ε.

Για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης