Επιχειρηματικές Μονάδες

Allou! Fun Park

allou

Allou! Fun Park

Η Επιχειρηματική μονάδα ΑLLOU FUN PARK ,η οποία αρχικά ιδρύθηκε το 2001 ως Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. με σκοπό τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με το όραμα των μετόχων της για μια καινοτόμα, ολοκληρωμένη και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση ψυχαγωγίας.

Διαθέτει δύο πάρκα:

  • το Allou! Fun Park για έφηβους, νέους – και νέους στην καρδιά
  • το Kidom, για οικογένειες με μικρά παιδιά.

H ιστορία του Allou! Fun Park

Το Allou! άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο του 2002, αποτελώντας έναν πρωτοποριακό προορισμό ψυχαγωγίας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, με νέα και καινοτόμα rides από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως με τις υψηλότερες προδιαγραφές  ασφάλειας. Από τότε αποτελεί σταθερά μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές διασκέδασης των νέων… Στα τέλη του 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Kidom, ένας παραμυθένιος κόσμος για μικρότερα παιδιά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όλες τις οικογένειες.

Από το 2017 το Allou! Fun Park λειτουργεί κάτω από νέα ομάδα διοίκησης με βαθιά γνώση στο management πολυχώρων διασκέδασης. Η νέα στρατηγική και το νέο marketing mix δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, την αναβάθμιση της ψυχαγωγίας με νέα rides, παιχνίδια και δραστηριότητες, μοναδικά θεματικά events αλλά και την προσέγγιση χορηγιών, με στόχο πάντα να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε όλους τους επισκέπτες.

Οι συνεχείς επενδύσεις στο πάρκο δεν στοχεύουν μόνο στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην παροχή νέων εμπειριών και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Εκτός από τα παιχνίδια, ο κύκλος εργασιών του πάρκου συμπληρώνεται από τα συνεχώς αυξανόμενα σε αριθμό events, parties, εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικές επισκέψεις. Παράλληλα, το Allou! Fun Park αποκτά σημαντική θέση μέσω της προβολής του στα media, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλές ως set για γυρίσματα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, μουσικών βίντεο κλπ και διαφημίσεων.

Σήμερα, το Allou! Fun Park έχει καθιερωθεί σαν πρότυπο στον τομέα των πάρκων ψυχαγωγίας. Τα πάρκα μας είναι καλύτερα από ποτέ και προσφέρουν στις οικογένειες και τους εφήβους έναν ολοκληρωμένο προορισμό διασκέδασης, συναρπαστικά rides που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη, παιδικά εργαστήρια, παρελάσεις, εκδηλώσεις, παραστάσεις, παιχνίδια και πολλά ακόμα!

Η ικανοποίηση των επισκεπτών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας μας. Με γνώμονα αυτό, τα Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα συνεχίζουν να στοχεύουν συνεχώς στην ποιότητα και την καινοτομία. Παιχνίδια όπως το “House of Fear Agony” – το μόνο attraction τρόμου με αληθινούς ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα, τα “Power Karts” – την πρώτη και μοναδική πίστα drift kart στη χώρα, το “Volcano Island” – το μεγαλύτερο υπαίθριο escape room στην Ευρώπη, την πρώτη VR αρένα στην Ελλάδα και πολλά ακόμα, ανεβάζουν τον πήχη της ψυχαγωγίας όλο και πιο ψηλά.

Εδώ στο Allou! διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια στο να δημιουργούμε μαγικές αναμνήσεις για τους επισκέπτες μας. Το έμπειρο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του πάρκου τόσο μπροστά όσο και στα παρασκήνια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο Allou! Fun Park!Βραβευμένο από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV Hellas (TUV NORD) για τα συστήματα ασφαλούς λειτουργίας του και στα δύο πάρκα του, το Allou! Fun Park κατέχει μια ισχυρή θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας παρέχοντας ανέμελες και αξέχαστες εμπειρίες σε όλους τους επισκέπτες του.

Από τα τέλη του 2019 η εταιρεία Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα συγχωνεύθηκε με τη μητρική εταιρεία «Επιχειρήσεις Ήχου & Εικόνας ΑΕ» (Audio Visual Enterprises SA), ένα δυναμικό όμιλο επιχειρήσεων με ευρεία εμπορική δραστηριότητα που περιλαμβάνει υπηρεσίες στον τομέα της ψυχαγωγίας (κινηματογραφικές αίθουσες, διανομή και παραγωγή videogames, παραγωγή διαφημιστικών σποτ, υπηρεσίες μεταγλώττισης & υποτιτλισμού) καθώς και υπηρεσίες εφαρμογών πληροφορικής με καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, εφοδιασμό επιχειρήσεων και οργανισμών με αναλώσιμα γραφείου και διαχείριση εκτυπώσεων κ.α.

Golden Pony
2004

Ευρωπαϊκό Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματισμού “Golden Pony” στην έκθεση Park Show International, Ρίμινι της Ιταλίας

Superbrands
2006, 2008, 2010

Bραβείο Superbrands για τον τομέα της ψυχαγωγίας, από το θεσμό που στοχεύει στην προώθηση του branding και στην επιβράβευση των κορυφαίων brands

TÜV HELLAS
2008

Bραβείο από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS της εταιρίας Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας που διαθέτει & εφαρμόζει στα πάρκα ψυχαγωγίας.

Superbrands
2019

Διεθνές Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματισμού “Golden Pony” του περιοδικού Games & Parks Industry, Μπολόνια Ιταλίας.

Αυτό είναι το Allou! Fun Park.
Ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο μαγικές στιγμές,
διασκέδαση και πολλή αδρεναλίνη!

Βασικές επιχειρηματικές μονάδες

ige-232x232

IGE

Διανομή videogames, gadgets, laptops, παραδοσιακά παιχνίδια και ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Θυγατρικές επιχειρηματικές μονάδες

global

Globalsat

Η GLOBALSAT A.E. δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας

teleunicom

Teleunicom

Δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

ofmart

OfficeΜart

Υποστήριξη και εφοδιασμός γραφείων (B2B), παροχή υπηρεσιών MPS

power

Power Media Productions

Υπηρεσίες μετά την παραγωγή ήχου και βίντεο (μεταγλώττιση, υποτιτλισμός κ.α.)

anadisis

Anadisis Smart Α.Ε

H νεοσυσταθείσα θυγατρική θα  δραστηριοποιηθεί  στο χώρο της παροχής υπηρεσιών.

Για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της, η εταιρεία μας συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Τα στοιχεία σας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης