Επανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου

Η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι έληξε η συνεργασία της εταιρείας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Ιωάννη Κουρτέση, καθώς και ότι παραιτήθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Ευάγγελος Κώνστας. Πρόεδρος της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ.Ιωάννης Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου και Διευθύνων Σύμβουλος ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής κ.Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου.

Περαιτέρω, η εταιρεία ανακοινώνει ότι την 05-08-2009 επανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, το οποίο αρχικά εξελέγη με την από 19-06-2009 Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας,  με θητεία διετή,  ήτοι μέχρι 19.06.2011. Μετά την επανασυγκρότησή του το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο, κ.Απόστολο Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ.Κωνσταντίνο Χατζηιωάννου, Διευθύνοντα Σύμβουλο, εκτελεστικό μέλος, κ.Νικόλαο Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος, κ.Βασίλειο Γεωργιάδη, ανεξάρτητο μέλος και κ. Άννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης