Έναρξη Παιχνιδιού DARKFALL ONLINE

Η Audio Visual Enterprises S.A. και η Aventurine Α.Ε. ανακοινώνουν από κοινού την κυκλοφορία για όλη την Ευρώπη του πολυαναμενόμενου MMORPG παιχνιδιού με τίτλο Darkfall Online, στις 22 Ιανουαρίου 2009. Οι παίκτες της Βόρειας Αμερικής είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Darkfall που θα προηγηθεί αυτή της Βόρειας Αμερικής.

Το Darkfall Online θα διατίθεται τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε ένα πρωτότυπο Βox Set .

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μόλις είναι διαθέσιμες.

Σχετικά με το Darkfall Online

Το Darkfall Online είναι ένα τεράστιο παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG,  όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες σε ένα εντυπωσιακό σύστημα real-time μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο. Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές, ζωντανές μάχες σε έναν ρεαλιστικό εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο και ρεαλιστικό εικονικό κόσμο.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης