ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Κ

Η Εταιρεία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ» σε απάντηση της με αριθμ. πρωτ.1257/27-03-2013 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ανακοινώνει τα εξής:
 
Δεν υφίστανται καταθέσεις της Εταιρείας ή/και των λοιπών εταιρειών του Ομίλου άνω των 100 χιλιάδων ευρώ που να τηρούνται στην Κύπρο,  είτε στην Τράπεζα Κύπρου, είτε στην CPB.

Δεν υφίσταται οιαδήποτε έκθεση της Εταιρείας ή/και των λοιπών εταιρειών του Ομίλου σε κινητές αξίες (μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των ανωτέρω Τραπεζών.

Ο κύκλος εργασιών από δραστηριότητες του ομίλου «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ» στην Κύπρο ανέρχεται σε  0,14 % του ενοποιημένου κύκλου εργασιών για το 2012.

Η εξέλιξη των δραστηριοτήτων του ομίλου στην Κύπρο, ουδεμία επίπτωση αναμένεται να έχει επί του συνολικού κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης του ομίλου.

Διαβάστε επίσης
Retail and More Bulgaria Διαβάστε σχετικά
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης