Ανακοίνωση – Γενική Συνέλευση Μετόχων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κανονισμού του ΧΑ, η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ γνωστοποιεί ότι την 8η Αυγούστου 2005 και ώρα 16.00, έλαβε χώρα, στην έδρα της εταιρείας, στην Παλλήνη, οδός Εθνικής Αντιστάσεως, αριθμ.104, Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Στην ως άνω Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν νόμιμα συνολικά 10.315.402 μετοχές, με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, επί συνόλου 14.815.402 μετοχών, ήτοι συνολικά ποσοστό 69,63% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και επομένως υπήρχε η νόμιμη απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερησίας διάταξης.


Κατωτέρω ακολουθεί αναφορά επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης και των αποφάσεων που ελήφθησαν σχετικά:


1. Επί του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, ο οριστικά εκλεγείς Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Απόστολος Βούλγαρης ανακοίνωσε ότι :
  • Ήδη λειτουργεί, από τέλος Ιουλίου, ο νέος (έκτος) πολυκινηματογράφος της θυγατρικής εταιρείας STER CINEMAS AE, στο νεότευκτο εμπορικό κέντρο CITY GATE της Θεσσαλονίκης, που αποτελείται από οκτώ αίθουσες δυναμικότητος 1800 θέσεων. Είναι ο μόνος πολυκινηματογράφος με VIP αίθουσα και προθάλαμο και η επένδυση έφτασε τα 5,2 εκ. ευρώ.


  • Στις νέες κυκλοφορίες των ταινιών, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα συμπεριληφθούν και τα blockbusters έργα όπως BATMAN BEGINS, POLAR EXPRESS που η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει από τις διεθνείς αγορές. Επίσης, είναι σημαντική η δραστηριότητα  σε συνεργασία με το ALLOU FUN PARK με την θεματοποίηση διαφόρων σημείων του πάρκου με τις σχετικές ταινίες.


  • Ολοκληρώνεται και η ανέγερση του νέου σύγχρονου κτιρίου της εταιρείας στην ιδιόκτητη έκταση στο Κορωπί (παραπλεύρως του ήδη υφισταμένου και μισθωμένου προς την ΒΜΛ ΑΕ ακινήτου) στο οποίο θα μεταφερθεί όλη η διακίνηση και διανομή των εμπορευμάτων της εταιρείας.


  • Η εταιρεία απεφάσισε την εξαγορά 2.166 μετοχών από τον κο Βασίλη Γεωργόπουλο που ο τελευταίος κατέχει στην θυγατρική μας εταιρεία με την επωνυμία ON PRODUCTIONS AE και οι οποίες αντιστοιχούν στο 1% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί ποσού 20.000 ευρώ. Με την εξαγορά αυτή η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ κατέχει πλέον 216.666 μετοχές ήτοι το 100% του συνόλου των μετοχών της άνω εταιρείας.


2. Επί του δεύτερου θέματος της ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση με  ομόφωνη απόφασή της διόρθωσε την προηγουμένη από 18.05.2005 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως και εξέλεξε, για την διαχειριστική χρήση 01.01.2005 – 31.12.2005, ως τακτικό ελεγκτή της εταιρείας τον κ. Παπαδόπουλο Αντώνη του Δημητρίου και ως αναπληρωματικό ελεγκτή τον κ. Πάλμο Αριστείδη του Φωτίου από τον ελεγκτικό οίκο BAKER TILLY HELLAS ΑΕ.

Διαβάστε επίσης
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης