Ανακοίνωση απόκτησης του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε.

Η εταιρεία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.» (AUDIO VISUAL) ανακοινώνει σύμφωνα με όσα ορίζει ο ν. 3371/2005 και ο Κανονισμός του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι στις 17/10/2006 προέβη στην εξαγορά του 9% των μετοχών της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε.» από τον κ. Δ. Κοντογιάννη έναντι τιμήματος Ευρώ 2.000.000.
Με την εν λόγω εξαγορά το ποσοστό της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.» στο μετοχικό κεφάλαιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε.» ανέρχεται συνολικά σε 51%.
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε.» έχει εγκαταστήσει, λειτουργεί και εκμεταλλεύεται το μεγαλύτερο συγκρότημα πάρκου ψυχαγωγίας (Λούνα Πάρκ) στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο σε χώρο επιφανείας 69 στρεμμάτων στον Αγ. Ι. Ρέντη και αναπτύσσεται σε δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα concepts, το ALLOU! FUN PARK και το Kidom (παιδικό 0-12). Σήμερα στο πάρκο λειτουργούν 70 θεματικά παιχνίδια και 16 χώροι εστίασης.

Διαβάστε επίσης
Αποτελέσματα ψηφοφορίας έκτακτης γενικής συνέλευσης 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά
Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31.07.2020 Διαβάστε σχετικά

Newsletter

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα, ευκαιρίες καριέρας και άλλα πολλά για τον Όμιλο AVE.

Με την εγγραφή σας, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και άλλων συμπληρωματικών πληροφοριών. Διαβάστε σχετικά με τους Όρους Χρήσης